Vi er mestre i at lave unikke webshops som performer i særklasse!

Hos os skal du ikke bekymre dig om at få en gennemsnitlig webshop, vi er mestre i alt fra opsætning til det perfekte købsflow, og vores kunder taler for dem selv.

Har du brug for en webshop, så har vi over 20 års samlet erfaringen indenfor e-commerce!

Vi har siden start af Komplet Marketing, udviklet en masse webshops som alle har været en kæmpe success, alt sammen med vores kunder i fokus, og vores team af specialister er klar til at hjælpe dig med at udleve din drøm om en succesfuld webshop.

Hos os kan du være sikker på at få hvad du vil have, nemlig top kvalitet.. det hele bunder i, at vi selv har haft webshops, lager- og logistik, marketing samt betaling under huden i mere end 20 år, så vi er helt sikre på at vi kan hjælpe dig igennem hele rejsen i stedet for at stoppe ved webshoppen som så mange andre.

Når du køber en webshop hos os, levere vi den i enten Woocommerce eller Shopify.

En webshop?
det klarer vi for dig!

Har du brug for en webshop eller en opdatering af din gamle, så står vi til rådighed med sparring og rådgivning, vi har igennem årene lavet en masse webshops for vores kunder, med høj tilfredshed og vedvarende forhold – kontakt os idag for at høre mere.

Bouncerate
-37%
Konverteringsrate
52%
Hastighed
41%
Mersalg
26%

Vores webshops skaber resultater, der taler for sig selv.

Har du en høj bouncerate, dårlig konverteringsrate, langsom webshop eller besvær med at skabe en brugerflade som holder dine besøgende engageret, så er du en del af mange som forsøger sig e-commerce markedet, men som aldrig rigtigt kommer ud af startfeltet.

Det vil vi fra Komplet Marketing rigtig gerne hjælpe med, vi har optimeret hundredevis af webshops, til at perfome bedre.

Vores specialister står klar til at hjælpe dig, med lige præcis den problemstilling du nu har.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Kontakt os i dag, og få planlagt de næste skridt i dit projekt, med Komplet Marketing.

Hej, kan jeg hjælpe med noget?
Hvad kan jeg gøre for dig?
Lad os chatte sammen... Er der et projekt du ønsker min hjælp til, eller har du brug for faglig rådgivning?

Mit svar kommer som sms på det telefonnummer du indtaster.