Få maksimalt ud af søgemaskinerne med Komplet Marketing.

I gennem søgemaskineoptimering (SEO), kan man gå ud og skabe en organisk trafikkilde som henter nye kunder måned efter måned, år efter år.

Hvad er SEO og hvordan kan din virksomhed gavne?

SEO er en måde hvorpå man optimere sin hjemmeside og tekster til at kunne rangere på søgemaskinerne, når man opnår god søgemaskineoptimering, kan man hente en masse “gratis” trafik, som man derefter konvertere igennem sin hjemmeside.

Når din søgemaskineoptimering er lavet kan det tage noget tid før at der kommer resultater, da det er en vækst rejse og dine konkurrenter prøver på det samme, dog har vi god erfaring indenfor området og har lavet flere topplaceringer i søgemaskinerne.

 

Hvor lang tid tager det at få resultater?

Det kan tage alt fra en uge til et år, det kommer an på konkurrencen og effektiviteten af det indhold man laver, dog er der nogle faktorer som kan få processen til at gå lidt hurtigere, men dem kender vi alt til.

Hvorfor vælge Komplet Marketing til at stå for din SEO?

Vi har hos Komplet Marketing laver virkelig meget SEO arbejde, og har ekstremt mange rangeringer i toppen af Googles søgemaskine, vi kan lave alt fra on site (hjemmeside struktur) til off site som er at skabe en god linkprofil som henviser til din hjemmeside.

Samtidigt går vi ind for performance, det vil sige vi altid ligger alt hvad vi har i vores opgaver, og via dialog med kunden skaber både indhold og resultater der taler for dem selv.

Hiv fat i os, vores specialister sidder klar til en omgang sparring omkring lige netop din case.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Kontakt os i dag, og få planlagt de næste skridt i dit projekt med Komplet Marketing.

Hej, kan jeg hjælpe med noget?
Hvad kan jeg gøre for dig?
Lad os chatte sammen... Er der et projekt du ønsker min hjælp til, eller har du brug for faglig rådgivning?

Mit svar kommer som sms på det telefonnummer du indtaster.