Vi er specialiseret i Google Ads og kan hjælpe dig!

Google Ads er altid en god spiller at have med i sin markedsføring, fordi man kan lægge sig de steder hvor folk har interesse for ens produkt, dog kan det også gå galt hvis man ikke ved hvad man bevæger sig ud i.

Hvad er Google Ads, og hvordan kan du bruge det?

Der er 4 forskellige typer, Google Adwords, Google Display, Google Shopping og Google Retargeting. 

Google Adwords er tekstbaserede annoncer som man kender fra de øverste resultater på Googles søgemaskine, hvor der er en lille tekst der siger “annonce”.

Med Google Display er der tale om grafiske bannere, du kender dem måske ikke fordi de ikke kører på Google – men de er at finde på Googles annoncenetværk. 

Google Shopping er simpelthen de billeder af produkter, med pris nedenunder, du løbende støder på, når du søger på eksempelvis “sko” på Google.

Google Retargeting er noget man bruger til folk der allerede har været på ens hjemmeside, det giver mulighed for at reklamere direkte til dem som allerede har vist interesse i virksomheden.

 

Skal du ses på Google?

Hvis du skal ses på Google, er der nogle muligheder og det er Google Ads eller SEO (Søgemaskineoptimering), her hos Kompletmarketing har vi specialister i begge dele, og kan hjælpe dig med at få de restultater du ønsker.

Hvorfor vælge Komplet Marketing til at stå for dine Google Ads?

Hvis man har en god struktureret udførelse af Google Ads kan det skabe enorm vækst, hvor at ustruktureret håndtering oftest ender ud et kæmpe tab, vi ved hvor dyrt det kan være at bruge Google Ads, hvis det ikke bliver gjort ordentlig.

Med Komplet Markting får man monitorering, konstante test og optimeringer samt god kontrol over hvad der bliver brugt. Vores specialister giver sparring omkring budget, kampagner, branding og generel viden og kompetencer til at lave en succesfuld kampagne.

 
Vi er klar til at hjælpe dig!

Kontakt os i dag, og få planlagt de næste skridt i dit projekt med Komplet Marketing

Hej, kan jeg hjælpe med noget?
Hvad kan jeg gøre for dig?
Lad os chatte sammen... Er der et projekt du ønsker min hjælp til, eller har du brug for faglig rådgivning?

Mit svar kommer som sms på det telefonnummer du indtaster.