Har du en firmaprofil der skal markedsføres til erhvervslivet?

På LinkedIn rammer man alle de erhvervsinteresserede og det er en utrolig god platform at bruge når man snakker B2B. Hos Komplet Marketing har vi kompetencerne til at få din virksomhed ud til dem.

Hvorfor skal din virksomhed annoncere på LinkedIn?

Hvis du har en virksomhed som primært henvender sig til B2B markedet, er det en kanon mulighed for at få dit budskab ud til de interesserede. F.eks hvis du har et kursus til bureauer som du gerne vil have annonceret, jamen så kan du ramme alle dem som arbejder ved de forskellige bureauer.

Det betyder simpelthen at du går direkte ind og rammer din målgruppe, uden at skulle til at sortere fårene fra bukkene. Det er den perfekte platform til udgivelse af white papers, kurser, case studies og generelt at brande jeres interne forretning.

 

Hvor stort er LinkedIn?

På LinkedIn er der oprettet 2.500.000 danske brugere, som alle er der med et formål, nemlig at have et fagligt billede ud mod erhvervslivet, og dem kan du ramme med dine annoncer!

Hvorfor vælge Komplet Marketing til at stå for din LinkedIn?

Vi har prøvet det før, samtidigt ved vi præcis hvad vi bevæger os ud i, vi ved også at erhvervsmarkedet kan være et farligt sted at begå fejl, da man hurtigt kan lukke døre og snakken går.

Vi har gentagende gange promoveret profiler til at opnå en faglig profil som deres kunder finder troværdig og respektabel, det handler om den måde man agere på og hvis det gøres rigtigt kan det blive rigtig profitabelt, og det er noget vores specialister er gode til.

 
Vi er klar til at hjælpe dig!

Kontakt os i dag, og få planlagt de næste skridt i dit projekt med Komplet Marketing.

Hej, kan jeg hjælpe med noget?
Hvad kan jeg gøre for dig?
Lad os chatte sammen... Er der et projekt du ønsker min hjælp til, eller har du brug for faglig rådgivning?

Mit svar kommer som sms på det telefonnummer du indtaster.