Alle bruger Facebook & Instagram annoncering, det gør vi også!

Skal du med på moden, og få budskabet omkring din virksomhed ud på største sociale platforme i verden? Om det er branding, salg eller budskaber, så er vi helt sikre på at vi kan hjælpe!

Hvad får du ud af Facebook Annoncering?

Med Facebook annoncering rammer du en af de største platforme i verden angående annoncering. 70% af danskerne tjekker deres Facebook startside hver dag, og det vil sige at vi kan ramme dem med annoncer der sparker r**!

Det er samtidigt en af de platforme med de største optimerings- og targeting-muligheder, så det vil sige at vi nemt kan ramme bondemanden der lige har kørt med gylle eller forretningskvinden i det indre København.

 

Hvad får du ud af Instagram Annoncering?

Igen snakker vi en af de største platforme, dog er det mere udbredt mellem unge mennesker, der er utroligt mange muligheder mht. til Instagram da der er startsiden, historier osv. som alle kan sættes op til din annonce.

Her ser man ofte en hurtig gennemslagskraft ved de købs interesserede, og engagement på ens annoncer stiger kraftigt til vejret da instagram brugere, har en “større” trang til at like og kommentere opslag.

 

Skal du igang med SoMe annoncering?

SoMe annoncering, er en af de største og bedste muligheder for annoncering, grundet at de forskellige platforme tjener kanon på alt reklamepladsen, facebook er gået fra 100% organisk indhold til nu kun at køre 5-10%.

Hvorfor skal du vælge Komplet Marketing til at udføre din marketing?

Vi er specialiserede i de forskellige platforme, vi kan lave alt fra indhold til dine annoncer, til en god skalerbar struktur, og vi acceptere aldrig middelmådige annoncer, vi har et ansvar og det lever vi op til.

Når vi køre en annonce, tager vi den fra start til slut, det vil sige vi tester, optimere og skalere, igen og igen. Mange bureauer sætter en kampagne til side så snart den laver et lille overskud, vi vil derimod blive ved med at teste og forhøje det overskud markant.

 
Vi er klar til at hjælpe dig!

Kontakt os i dag, og få planlagt de næste skridt i dit projekt med Komplet Marketing.

Hej, kan jeg hjælpe med noget?
Hvad kan jeg gøre for dig?
Lad os chatte sammen... Er der et projekt du ønsker min hjælp til, eller har du brug for faglig rådgivning?

Mit svar kommer som sms på det telefonnummer du indtaster.