Hvem er vi egentlig?

Komplet Marketing er et mindre webbureau med beliggenhed i Kjellerup i Midtjylland. Vi laver hjemmesider og digital marketing til selvstændige erhvervsdrivende, samt virksomheder med 1-10 ansatte.

Vi er et fuldservice bureau, så vi kan klare alt lige fra at lave en helt ny hjemmeside, til at optimere den efter Googles regler, og slutteligt skaffe relevant konverterende trafik til hjemmesiden.

Vision

Komplet Marketing vil være direkte medvirkende til at udbrede forståelsen for, at korrekt markedsføring består i at få kundernes opfattelse af virksomheden til at matche virkeligheden.

 

Komplet Marketings vision er at give erhvervsdrivende forståelse for, at man med ærlig og anstændig markedsføring når længst.

 

Komplet Marketings aktiviteter skal være medvirkende til at sikre vores kunders virksomheders overlevelse og videre udvikling.

Mission

Komplet Marketing vil medvirke til kundernes kontinuerlige vækst med kunde-specifikke, “håndlavede” løsninger i form af æstetiske, højtydende hjemmesider, anstændige sociale profiler og ærlig, digital markedsføring, der konverterer til salg.

Komplet Marketing vil sætte sig grundigt ind i kundens situation, ydelse/produkt og ønsker, og altid sørge for en ærlig forventningsafstemning. Komplet Marketing vil til hver en tid tilbyde en ærlig rådgivning, dele ud af vores omfattende viden på området.

Eksistensberretigelse

Når markedsføring er en livstil, en livslang passion, når man tænker, drømmer, læser, ser, og hører markedsføring alle vegne og tilmed besidder en uovertruffen evne til at se, hvad der kan udrettes/opnås, hvordan vi på en ordentlig måde kan være med til at sikre vækst, så MÅ man ikke lade være!

Vores aktiviteter vil være medvirkende til at skabe bedre match samt større tilfredshed blandt vores kunder og deres kunder, ligesom vi vil være medvirkende til at sikre vores kunders overlevelse og videre udvikling.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Kontakt os i dag, og få planlagt de næste skridt i dit projekt med Komplet Marketing.

Hej, kan jeg hjælpe med noget?
Hvad kan jeg gøre for dig?
Lad os chatte sammen... Er der et projekt du ønsker min hjælp til, eller har du brug for faglig rådgivning?

Mit svar kommer som sms på det telefonnummer du indtaster.