Komik, musik, trylleri og øh … søgemaskineoptimering!

Komplet Marketing blev startet af nuværende direktør Henrik Bruhn, som har været aktiv på internettet siden det startede i midten af 1990’erne. Allerede dengang havde Henrik en kommerciel interesse i det nye internet, idet han erhvervede sig som tryllekunstner og musiker. Dengang blev hans hjemmeside dog varetaget af et bureau.

I 2004 kom der et nyt bureau ind, der skulle lave søgemaskineoptimering på Henriks side. Han havde i 2003 vundet Danmarksmesterskaberne i Stand-up Comedy, så han skulle bruge en ny side til at booke jobs for dette show:

Festlinjen billede

Det nye bureau tog penge pr. klik, de skaffede via søgemaskineoptimering – så Henrik tænkte, at det kunne der jo ikke ske noget ved at prøve. For hvis de ikke kunne få ham rangeret på Google, ville der ikke komme kliks – og derfor skulle de jo ikke have penge. Men firmaet brugte såkaldte Black-hat teknikker, der var decideret imod Googles regler – og som følge deraf blev Henrik fjernet fra Googles register. Firmaet hed Aleksika, og Henrik var ikke den eneste, der røg i fælden.

Henrik fik slettet alt, de havde lavet, og blev indekseret på Google igen – men nu havde han besluttet sig for at lære kunsten selv. Derfor startede han i 2005 med at lære om webdesign og søgemaskineoptimering. Det gik fantastisk – snart kunne man ikke skrive et eneste festrelateret ord på Google uden at støde ind i en af Henriks sider og dermed se en reklame (siderne er i dag samlet på ”Festlinjen”, som du kan besøge ved at klikke her!):

Resultaterne lokkede kunderne til

Succesen blev snart noteret af Henriks netværk, kollegaer og bureauer, der henvendte sig til ham for at få hjælp til at lave hjemmesider, søgemaskineoptimering osv. Dette gik strygende, og igennem deres netværk fik Henrik nye kunder, der havde hørt om de resultater, han kunne skabe, og som ville høre, om han kunne hjælpe dem med dette og hint.

Henriks svar var altid: ”Jeg kan hjælpe dig med al markedsføring på Internettet, jeg kan levere dig en komplet løsning på al din marketing!” – og hermed var navnet Komplet Marketing oplagt.

Siden er det kun gået fremad, og bureauet tæller i dag syv faste medarbejdere, fem freelance medarbejdere og en ungarbejder. I dag har firmaet egne webshops + Print On Demand trykkeri, og leverer arbejdstøj, reklameartikler, firmagaver og merchandise, hvilket understøtter Henriks ønske om at kunne levere en Komplet Markedsføring.

Vores mission

Konverterende markedsføring til en optimal kombination af pris og kvalitet!

Komplet Marketing vil medvirke til kundernes kontinuerlige vækst med kunde-specifikke, “håndlavede” løsninger i form af æstetiske, højtydende hjemmesider, anstændige sociale profiler og ærlig, digital markedsføring, der konverterer til salg.

Komplet Marketing vil sætte sig grundigt ind i kundens situation, ydelse/produkt og ønsker, og altid sørge for en ærlig forventningsafstemning. Komplet Marketing vil til hver en tid tilbyde en ærlig rådgivning, dele ud af vores omfattende viden på området.

Vision For Komplet Marketing​

Den ydre opfattelse skal matche den indre realitet!

Komplet Marketings vision er at give erhvervsdrivende forståelse for, at man med ærlig og anstændig markedsføring når længst.

Komplet Marketing vil desuden medvirke til at udbrede forståelsen for at korrekt markedsføring består i at få kundernes opfattelse af virksomheden og dens produkter til at matche de faktiske forhold, så det bedst mulige forhold kan etableres, og den størst mulige tilfredshed opnås for begge parter.

Komplet Marketings aktiviteter skal være medvirkende til at sikre vores kunders viksomheders overlevelse og videre udvikling.

 

Vi er klar til at hjælpe dig!

Kontakt os i dag, og få planlagt de næste skridt i dit projekt med Komplet Marketing.