Om Komplet Marketing

Komik, musik, trylleri og øh … søgemaskineoptimering!

Komplet Marketing blev startet af nuværende direktør Henrik Bruhn, som har været aktiv på internettet siden det startede i midten af 1990’erne. Allerede dengang havde Henrik en kommerciel interesse i det nye internet, idet han erhvervede sig som tryllekunstner og musiker. Dengang blev hans hjemmeside dog varetaget af et bureau.

I 2004 kom der et nyt bureau ind, der skulle lave søgemaskineoptimering på Henriks side. Han havde i 2003 vundet Danmarksmesterskaberne i Stand-up Comedy, så han skulle bruge en ny side til at booke jobs for dette show:

Det nye bureau tog penge pr. klik, de skaffede via søgemaskineoptimering – så Henrik tænkte, at det kunne der jo ikke ske noget ved at prøve. For hvis de ikke kunne få ham rangeret på Google, ville der ikke komme kliks – og derfor skulle de jo ikke have penge. Men firmaet brugte såkaldte Black-hat teknikker, der var decideret imod Googles regler – og som følge deraf blev Henrik fjernet fra Googles register. Firmaet hed Aleksika, og Henrik var ikke den eneste, der røg i fælden (læs om firmaets SEO snyd ved at klikke her).

Henrik fik slettet alt, de havde lavet, og blev indekseret på Google igen – men nu havde han besluttet sig for at lære kunsten selv. Derfor startede han i 2005 med at lære om webdesign og søgemaskineoptimering. Det gik fantastisk – snart kunne man ikke skrive et eneste festrelateret ord på Google uden at støde ind i en af Henriks sider og dermed se en reklame (siderne er i dag samlet på ”Festlinjen”, som du kan besøge ved at klikke her!):

feslinjen

Resultaterne lokkede kunderne til

Succesen blev snart noteret af Henriks netværk, kollegaer og bureauer, der henvendte sig til ham for at få hjælp til at lave hjemmesider, søgemaskineoptimering osv. Dette gik strygende, og igennem deres netværk fik Henrik nye kunder, der havde hørt om de resultater, han kunne skabe, og som ville høre, om han kunne hjælpe dem med dette og hint.

Henriks svar var altid: ”Jeg kan hjælpe dig med al markedsføring på Internettet, jeg kan levere dig en komplet løsning på al din marketing!” – og hermed var navnet Komplet Marketing oplagt.

Siden er det kun gået fremad, og bureauet tæller i dag syv faste medarbejdere, fem freelance medarbejdere og en ungarbejder. I dag har firmaet egne webshops + Print On Demand trykkeri, og leverer arbejdstøj, reklameartikler, firmagaver og merchandise, hvilket understøtter Henriks ønske om at kunne levere en Komplet Markedsføring.

Vores Vision

Komplet Marketings vision er, at erhvervslivet indser, at korrekt markedsføring består i, at få den ydre opfattelse til at matche den indre realitet!

Vores kunder må ikke have et misforhold mellem indre realitet og ydre opfattelse. Den del, der ikke matcher skal rettes, for at vi kan være deres bureau.

 Det betyder at

  • Du vil altid kunne finde inspiration i vores gratis blogs og nyhedsbreve
  • Vi vil altid forsøge at uddanne igennem vores nyhedsbreve og sociale profiler
  • Vi vil påvirke kunderne til at højne kvaliteten og omtanken bag deres markedsføring.

Vores Mission

Komplet Marketing er skabt til at levere højtydende hjemmesider, sociale profiler med omtanke – digital markedsføring, der konverterer – og tilfredse anmeldelser fra slutbrugerne, så alt går op i en synergieffekt!

Vi har vores egen afdeling for arbejdstøj, reklameartikler og firmagaver, og vi vil altid stile mod at levere en optimal kombination af pris og kvalitet.

Vi vil være specialister i Print On Demand teknikker, så vi kan levere de varer, kunderne har brug for.

Det betyder at… 

  • Vi leverer ALDRIG ”samlebåndsvarer” og andre sekunda-produkter. Vi leverer kun produkter, som vi kan være stolte af.
  • Vi sætter os grundigt ind i kundernes situation, inden vi begynder at levere produkterne.
  • Vi målretter altid efter aftale og forventningsafstemning med vores kunder. 

Lyder vi som nogen, du vil samarbejde med?

Kontakt os – så finder vi en løsning til dig og dine behov!