Komik, musik, trylleri og øh … søgemaskineoptimering!

Komplet Marketing blev startet af nuværende indehaver Henrik Bruhn, som har været aktiv på Internettet siden det startede i midten af 1990’erne. Allerede dengang havde Henrik en kommerciel interesse i det nye Internet, idet han erhvervede sig som tryllekunstner og musiker.

I 2004 kom der et nyt bureau ind, der skulle lave søgemaskineoptimering på Henriks side. Han havde i 2003 vundet Danmarksmesterskaberne i Stand-up Comedy, så han skulle bruge en ny side til at booke jobs.

Festlinjen billede

Det nye bureau tog penge pr. klik, de skaffede via søgemaskineoptimering – så Henrik tænkte, at det kunne der jo ikke ske noget ved at prøve. For hvis de ikke kunne få ham rangeret på Google, ville der ikke komme kliks – og derfor skulle de jo ikke have penge. Men firmaet brugte såkaldte Black-hat teknikker, der var decideret imod Googles regler – og som følge deraf blev Henriks hjemmeside fjernet fra Googles register. Firmaet hed Aleksika, og Henrik var ikke den eneste, der røg i fælden.

Henrik fik slettet alt, de havde lavet, og blev indekseret på Google igen – men nu havde han besluttet sig for at lære kunsten selv. Derfor startede han i 2005 med at lære om webdesign og søgemaskineoptimering. Det gik fantastisk – snart kunne man ikke skrive et eneste festrelateret ord på Google uden at støde ind i en af Henriks sider og dermed se en reklame (siderne er i dag samlet på ”Festlinjen”, som du kan besøge ved at klikke her!):

Resultaterne lokkede kunderne til

Succesen blev snart noteret af Henriks netværk, kollegaer og bureauer, der henvendte sig til ham for at få hjælp til at lave hjemmesider, søgemaskineoptimering osv. Dette gik strygende, og igennem deres netværk fik Henrik nye kunder, der havde hørt om de resultater, han kunne skabe, og som ville høre, om han kunne hjælpe dem med dette og hint.

Henriks svar var altid: ”Jeg kan hjælpe dig med al markedsføring på Internettet, jeg kan levere dig en komplet løsning på al din marketing!” – og hermed var navnet Komplet Marketing oplagt.

Siden er det kun gået fremad, og bureauet tæller i dag tre faste medarbejdere og fem freelance medarbejdere.

Vi er klar til at hjælpe dig!

Kontakt os i dag, og få planlagt de næste skridt i dit projekt med Komplet Marketing.

Hej, kan jeg hjælpe med noget?
Hvad kan jeg gøre for dig?
Lad os chatte sammen... Er der et projekt du ønsker min hjælp til, eller har du brug for faglig rådgivning?

Mit svar kommer som sms på det telefonnummer du indtaster.