SØGEORDSANALYSE

Denne rapport bør være det allerførste produkt, du køber fra os. Den betaler sin værdi igen 100 gange bare det første år. En søgeordsanalyse giver dig en nøjagtig slagplan, der sparer dig oceaner af tid.

Den er grundlaget for al digital markedsføring, fordi den fortæller dig hvilke ord, du skal byde på i din betalte annoncering. Den viser dig hvilke ord, du skal bruge i din SEO optimering. Den giver dig også værdifuld viden om markedsrelaterede produkter og services som dine kunder efterspørger, men du ikke tilbyder endnu – så den er et fantastisk grundlag for udvidelser. Du får fuld valuta for pengene.

søgeordsanalyse

Spar penge, energi og tid!

Det er ikke så lidt – men det er rent faktisk, hvad en søgeordsanalyse kan gøre for dig. Den vil fortælle dig præcis hvilke ord, dine kunder søger efter hver måned – og hvor mange gange. Så du får en komplet guide til, hvordan du skal opbygge din hjemmeside.

En søgeordsanalyse giver dig også den eksakte viden til at finde alle de mange uudnyttede søgeord, med hvilke du kan opnå gode resultater med et minimum af indsats. Det vil ske på rekordtid – fordi den afslører, hvilke søgeord dine konkurrenter har overset.

Slutteligt vil den igen spare dig for mange penge i din betalte annoncering. Hvis du ved præcis, hvilke ord du skal byde på, får du dem billigere – fordi eksakt annoncering er billigere end på generelle ord. Hvis du har lavet din SEO optimering, så kan du sende trafikken direkte ind på den side, og få langt større relevans (og bedre konvertering), og dermed endnu billigere klikpriser.

Se virkelige eksempler på en søgeordsanalyse her i videoen:

Skal vi komme i gang?

En søgeordsanalyse koster kun 5000 kroner én gang for alle – og du vil takke dig selv år efter år!