Komplet Marketings Priser

Priser helt ned til 500 kr. i timen!

Timeprisen

900 Kr.

Pr. time arbejdet

Intet timekrav

Vores dyreste løsning pr. time.

God, hvis du har en smule

arbejde der bare lige skal laves

og du ikke har pengene klar 

til et abonnment.

Bronzepakken

2.500 Kr.

Om måneden

4 timer om måneden

Vores mindste pakke

er også den mest populære

Her får du 4 timers

arbejde og ekstra timer

koster kun 625 kr./time

Sølvpakken

5.000 Kr.

Om måneden

9 timer om måneden

Vores sølvpakke koster

kun 5000 kroner hver måned

Her får du 9 timers arbejde

og ekstra timer

koster 550 kr./time

Guldpakken

10.000 Kr.

Om måneden

20 timer om måneden

Vores største pakke giver dig

samtidig vores største rabat.

Du får 20 timer hver måned

og bruger du ekstra, får du også

disse til 500 kr./time

Skal din virksomhed vokse sig stor og stærk?

Så er vi hos Komplet Marketing det oplagte valg. Hos de fleste webbureauer i Danmark er der en grundpris på for eksempel hjemmesider, hvor en helt komplet hjemmeside kan koste op imod 50.000 kroner!

Sådan er det heldigvis ikke hos os. Vi tilbyder nemlig billige løsninger for dig, som gerne vil have en hjemmeside, der bare spiller. Derfor tilbyder vi arbejde på timebasis. Det er samme pris hele vejen rundt, om du så skal have lavet SEO-arbejde, skrevet artikler eller noget helt tredje – det er præcis den samme pris.

Det betyder så, at vi ikke kan give et præcist tal på, hvad eksempelvist en hjemmeside kommer til at koste. Dog giver vi et estimat på, hvor mange timer, vi regner med at skulle bruge.

95% af vores kunder har et abonnement

Har du lyst til at indgå et samarbejde, hvor du betaler et fast beløb hver måned, uden at du er bundet til noget og uden at der er skjulte gebyrer, binding eller opsigelsesfrist? Når du ikke vil bruge os længere, så stopper du bare abonnementet – så simpelt er det!

Hvis ja, så er en timepakke helt sikkert noget for dig! Vi tilbyder alt indenfor hjemmesider og digital marketing. Der er ingen grænser for, hvad vi ikke kan gøre. Det er en kæmpe fordel, fordi der er ingen kunder, som er ens. Det har også gjort, at de kunder, som vi har nu, stort set alle sammen gør brug af en timepakke. Det er fordi at du kan få professionelt arbejde til en rigtig billig pris.

“Hvad hvis jeg ikke bruger alle mine timer eller skal bruge flere timer?”

Hvis vi antager, at du vælger et abonnement til 10.000, hvor der er 20 timer på en hel måned. Det vil sige, at vi arbejder for dig i 20 timer om måneden. Hvis vi ikke bruger alle 20 timer, og måske bare bruger 15, så lægges de restererende 5 timer oven i, så du til næste måned har 25 timer at gøre brug af.

Skal vi til gengæld bruge mere end 20 timer på en måned, uden at du har nogen i “banken”, så faktureres disse ekstra timer til 500-625 kroner pr. time, alt efter hvilket abonnement du har.

Alle priser her på siden er ekslusiv 25% moms. Timer faktureres pr. påbegyndte 15 minutter.