Tak for din tid og en hyggelig snak om webudvikling og online markedsføring og fordi du har takket ja til at modtage mere information, om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed digitalt. 

Vi er et mindre webbureau i Midtjylland, der laver hjemmesider og webshops, samt skaffer relevant købekraftigt trafik til eksisterende hjemmesider og webshops… og så laver vi i øvrigt også små effektive animationsvideoer der sælger budskabet effektivt! 

Du kan finde en videopræsentation der viser det hele lige her:

men kort fortalt: 

Vi optimerer din eksisterende hjemmeside, eller bygger en helt ny… så den overholder de nyeste standarder for mobiltrafik, så gør vi den så lynhurtig, at dine nye kunder straks kan finde det de søger efter!

Til sidst sørger vi for at du bliver eksponeret for ALLE dem der sidder og er klar til at købe lige nu, uanset hvad de søger efter og hvor! 

Uanset hvad vi laver for dig, så modtager du en ugentlig rapport så du kan følge med i hvad der sker, og du får også en større månedlig rapport hver gang vi går ind i en ny måned. Med denne service kan du lynhurtigt se præcist hvad du faktisk får for dine penge! 

Vi glæder os til at tale mere med dig! 

Hej, kan jeg hjælpe med noget?
Hvad kan jeg gøre for dig?
Lad os chatte sammen... Er der et projekt du ønsker min hjælp til, eller har du brug for faglig rådgivning?

Mit svar kommer som sms på det telefonnummer du indtaster.