FACEBOOK ANNONCERING

Hvis du bruger Facebook annoncering forkert, kan det koste dig masser af tid og penge … Men hvis du bruger det rigtigt, kan det betale sig flere gange hjem igen i forhold til din normale annoncering.

Spar tid og anstrengelser – og få dine penge for Facebook annoncering tilbage tifold!

Det er præcis, hvad vores pakker kan gøre for dig. Vi styrer din Facebookside og sørger for, at der hver uge bliver opslået relevant indhold, der tiltrækker flere likes og kommentarer.

Samtidig laver vi det, som Facebook annoncering er suveræn til – nemlig re-marketing. Det kan du se praktiske eksempler på i videoen nedenfor. Vi ejer selv 14 webshops – derfor bruger vi rigtige data i videoen som demonstration.

Den optimale annoncering vil altid være en kombination af annoncering og re-marketing (guldpakken) – for så kan du med almindelige annoncer og opslag på facebook ramme din målgruppe. Via re-marketing kan du så ramme dem, der ikke tager imod dit tilbud.

Husk dog altid at overholde Facebooks annoncepolitik. Dette giver dig mulighed for at finde ud af, hvorfor de ikke valgte dit tilbud – dermed kan du optimere dine produkter, services og priser.

Se virkelige eksempler her i videoen:

Skal vi komme i gang?

Vælg den Facebook-annoncering, der passer dig bedst – og bestil med det samme … Så er vi kørende i morgen!