Dit webdesign er alt …

Og med et mobiloptimeret design er du fremtidssikret

Et hurtigt og flot webdesign betyder mere, end du tror

Verden bliver mindre og mindre. Vi kan flyve rundt om jordkloden på under 48 timer – og vi kan komme i kontakt med en person fra Brasilien på få sekunder. 

Online handel ser også et kæmpe boom. I 2021 regner man med, at der vil blive brugt 4.800 (ja, tusind) milliarder dollars på e-handel i USA alene. 

Hvad betyder det for dig?

Det betyder, at i takt med at pengesummerne stiger og stiger, så stiger udbuddet også. Når udbuddet stiger, har køberne også et meget større udvalg af hjemmesider, de kan handle fra. 

Det vil altså sige, at købere bliver mere og mere kræsne, når det kommer til hjemmesidedesign – såvel som hastigheden på hjemmesiden.

Hvis dit webdesign er langsomt, så gider kunderne ikke engang at vente på, at din side indlæser. Hvis det er hurtigt – men ikke særlig indbydende – så smutter de også efter meget kort tid.

 Hvorfor skal kunderne vente på, at din hjemmeside indlæser – eller lede længe efter det, de søger på din side – hvis de kan finde præcis det samme produkt andetsteds, hvorefter de kan købe inden for 1 minut?

Så medmindre du har et produkt, som ingen andre har, er dit webdesign og dets mobiloptimering vigtigere end noget som helst andet.

Så er det jo heldigt, at vi hos Komplet Marketing er professionelle med mange års erfaring inden for webdesign og mobiloptimering.

Handel på mobilen er fremtiden

Alle moderne mennesker har en smartphone. Om det så er den nyeste iPhone eller en gammel HTC, så har vi alle en eller anden form for adgang til internettets utømmelige mængde af information. Og hvorfor så ikke gøre mobilen til et “shopping-redskab”?

Vi har altid mobilen på os, så hvorfor ikke gøre mobiltelefonen til en mobil handelsstation? Hvis du ikke er kommet med på denne bølge, så har du travlt. Det er nemlig fremtiden – om vi vil det eller ej. 

Det ærgerlige ved, at mobil-shopping er fremtiden er bare, at når folk besøger en hjemmeside fra deres telefon, så har de en helt anden indstilling. De bliver meget, meget mere kræsne. Siden skal indlæse på mindre end 3 sekunder – og der må bare ikke være noget, som står i vejen for deres søgen efter lige præcis det, som de ønsker. 

Derfor er et responsivt design, der er mobiloptimeret til de hurtigste hastigheder en fremtidssikring (og ‘nutidssikring’), som er værd at overveje.

Og det bedste af det hele er sådan set, at vi hos Komplet Marketing tilbyder webdesigns, der er optimeret til desktop, tablet og mobil. Så går du aldrig glip af en kunde igen!

Professionelt webdesign? Vi har styr på det hele!

Brand Design

Hele dit webdesign skal passe til dit logo og samtidig understøtte budskabet og konverteringen.

Tekster

Vi skriver alt indhold for dig, hvis du ikke selv har lyst. Det bliver skræddersyet efter dine behov.

Sociale Medier

Der skal oprettes og linkes til Facebook, YouTube, Twitter, Instagram og andre relevante medier.

Ændringer og rettelser

Vi laver det hele i et cms-system, så du let kan rette småting og tilføje nye informationer.

Analytics

Vi laver selvfølgelig statistik via Google Analytics, så du altid kan se relevante data om dine besøgende.

Fremtidig udvikling

Vi kommer naturligvis løbende med forslag til fremtidige tiltag og forbedringer.

SEO

Vi sørger for, at dit webdesign er optimeret efter Googles retningslinjer helt ned til mindste detalje.

E-mail nyhedsbrev

Du får et nyhedsbrev tilkoblet, så du altid kan skrive til alle dine kunder i løbet af fem minutter.

Er du i tvivl, om vi kan lave et flot og effektivt webdesign? Eller vil du i direkte kontakt med os? Så klik på en af knapperne herunder: