Webchat

Konverter kundeemner bedre ved at bruge chatfunktion på din hjemmeside.

Få flere kundeemner

Konverter bedre med webchat

Sæt vores webchat på din hjemmeside og få friske kundeemner direkte i din indboks. Vi klarer det tekniske for dig inkuderet i prisen… bare sæt os igang!

Konverter hjemmesidebesøgende
til kundeemner igennem webchat

Alle chatsessioner starter med navn og telefonnummer, så du skal bare koncentrere dig om at lukke handlen istedet for at fiske efter kontaktinformationer.

LIVE CHAT

Kontakt kunderne direkte

igennem din hjemmeside

Kom i kontakt med kunderne med det samme de kommer ind på din hjemmeside med det samme. Livechat gør samtalen levende og interessant.

Hold dine kunder engagerede selv når de forlader din hjemmeside!

Vores webchat tillader dig at sende beskeder til kunderne, selv når kunderne forlader din hjemmeside. Vi sender din besked videre til kunden som en SMS besked så du aldrig mere taber en mulighed.

Tilpasning

Gør vores Webchat

personlig og tilpasset!

Tilføj det personlige træk i dit chatvindue ved at tilpasse chat ikoner, farver og velkomstbesked. Lad de besøgende vide hvem de taler med ved at tilføje navn og billede.

Kunde-erfaringer gjort helt rigtigt!

En fleksibel løsning med

mange fordele!

Komplet Marketings Kunderobot er den eneste platform der tilbyder en lang række af fuktioner der kan skaleres sammen med din forretning. Book en tid med en produktspecialist og se hvordan kundeanmeldelser kan hjælpe din forretning.

Book en demonstration:

Easily Integrates With Leading Apps

Integrerer let med førende apps:

CLICK HERE AND WIN OUR CONTESTttttttt
WIN OUR CONTEST
X

See our contest for winning 1 million dollars!