Trafikpakke

Til dig, der vil have masser konverterende trafik – NU!

Google Ads giver konverterende trafik

Det er standardviden, at Google er verdens største søgemaskine. Det er her, kunder går hen, hvis de skal finde et produkt.

Så hvad nu, hvis du sælger garn, og din webshop ikke kommer frem, når kunder søger efter “garn” på Google? Det er her, Google Ads kommer ind.

Google Ads sørger for, at din hjemmeside kommer på første side – lige meget hvad – mod betaling til Google.

Annoncer på Google konverterer godt, da folk allerede har vist interessen for produkterne og derfor allerede er “varme”.

Hvad tilbyder Komplet Marketing?

Vores trafikpakke inkluderer løsninger, der vil give dig mere trafik på kort tid. Kort sagt indeholder vores pakke:

Søgeordsanalyse

Du vælger 10 ord fra analysen, som vi laver annoncer ud fra.

Landingssider

Optimerede landingssider som annoncerne henviser til. 

Google Analytics

Vi opsætter Analytics på din side og opretter mål, så vi kan spore al trafik.

Udover de 3 ovenstående punkter, så tilbyder vi også et helt år med support og optimering af annoncerne. På den måde er dine annoncer optimerede langt ud i fremtiden.

Ud fra søgeordsanalysen vælger du 10 ord, som vi laver konverteringsoptimerede landingssider ud fra. Disse lander folk på, når de klikker på annoncerne.

Vi opsætter sporing på din hjemmeside samt mål på Google Analytics, så vi først og fremmest kan optimere annoncerne såvel som landingssiderne yderligere. Dermed kan vi nå de mål, vi sætter inde på Analytics.

Prisen

Vores trafikpakke har én fast pris, som kun betales én gang. Prisen lyder på kr. 20.000,- + moms, hvorefter du har annoncer, der får din virksomhed til at vækste!

Skal din virksomhed vokse endnu mere?

Så kombinér trafikpakken med vores SEO-pakke. På den måde søgemaskineoptimerer vi hele din hjemmeside, så den får mere organisk (gratis) trafik igennem Google – hvilket også betyder, at dine Google-annoncer bliver billigere.

Interesseret?

Så klik på den røde knap herunder, hvor du kan kontakte os!