Få en professionel hjemmeside

Inklusiv alt det, der skal til for at komme godt i gang!

Vi er ikke de billigste – men vi er til gengæld langt fra de dyreste!

Skal du bruge en kommerciel hjemmeside, så kan det altid betale sig at handle hos os!

Skal du bruge en blog til at vise billeder af din hund, så er det muligvis ikke os, du skal bruge. Vi henviser gladeligt til andre.

Skal du tværtimod have en ny hjemmeside til salg, der bare skal sælge så meget som muligt – så er vi det oplagte valg.

Vores hjemmesider laves af topprofessionelle udviklere, der ved, hvad de laver. Selvom der findes webbureauer, som koster flere hundredtusinder af kroner, der helt sikkert kan lave flashy hjemmesider, betyder det absolut ikke, at deres designs sælger bedre end vores.

Komplet Marketing har udviklet en metode, hvor vi effektivt og til en god pris, kan lave en meget sælgende hjemmeside, der samtidig ser godt ud.

Vores løsning til dig, der gerne vil have en yderst effektiv hjemmeside, er vores hjemmesidepakke, hvor du får en komplet side med alt, du skal bruge for at komme igang.

Vores pakke indeholder opsætning af off-site løsninger, der er med til at sælge – inklusiv alle de basale underside, som alle hjemmesider skal have lavet på et personligt design, der passer perfekt til virksomheden.

Den moderne internetsurfer er meget utålmodig

Folk vil have deres ting – og det skal være nu! Den gennemsnitlige kunde smutter fra hjemmesiden igen, hvis de ikke har fundet det, de ønsker, inden for 3 sekunder. Derfor er indlæsningshastigheden og strukturen på din hjemmeside ekstremt vigtig.

Vores sider er blandt markedets hurtigste, så der altid er den største sandsynlighed for en konvertering.

Vi bruger rigtig megen tid på at gøre strukturen på hjemmesiderne så logisk som muligt, hvilket giver besøgende lige, hvad de vil have – når de vil have det!

Hvilke sider er med i vores pakke?

Forside

Forsiden er hjemmesidens vigtigste element. Det er den, som alle dine kunder lander på, når de besøger den. Derfor er det vigtigt, at den er indbydende og giver folk lyst til at klikke sig videre.

Handelsbetingelser

Sælger du en vare, så skal du have handelsbetingelser på din hjemmeside. Det bliver hurtigt meget langhåret at skrive – derfor laver vi en lovlig og flot side til dine handelsbetingelser.

Om os

Om os-siden er meget vigtig, hvis ens virksomhed skal virke troværdig. Ville du købe en bil af en sælger, hvis han gik maskeret rundt? Sætter man ansigter på folk, stiger troværdigheden gevaldigt.

Blog

En blog virker måske kedelig og overflødig, men der er god grund til at have en og opdatere den. Folk læser dem faktisk, og de giver en helt masse trafik fra Google, da ens side bliver mere værd i deres øjne.

Kontakt os

Sælger du services, er kontakt os-siden en af de vigtigste – men er du en webshop, betyder den sandelig også meget. Har dine kunder et spørgsmål, så vil de altid kontakte dig. Det gør de her.

Vareskabelon

Til din webshop skal du også have varer. Hvordan laver man så indhold, der sælger den vare? Vores skabelon hjælper dig på vej, og du får den med i købet af vores pakke, så dine varer altid sælger optimalt.

Privatlivspolitik

Privatlivet står alle mennesker nært. Derfor kræver EU, at alle hjemmesider skal overholde nogle regler. Det er derfor lovpligtigt at oplyse besøgende om deres rettigheder. Det sker her.

Artikelskabelon

Artikler er svære at skrive, men vores skabelon gør det meste af arbejdet for dig, så dine fremtidige artikler altid er søgemaskineoptimeret og klar til at skabe mere trafik og derved også flere kunder.

Hvad laver vi ellers for dig?

Logo

Vi designer en hel logopakke til dig, som bliver lavet efter dine ønsker i samarbejde med os, så den passer perfekt til dig og din virksomhed.

Favicon

Inkluderet i vores pakke er et favicon skabt ud fra logoet, som vil blive vist i fanerne, så kunder altid kan kende din side fra andres.

Email-setup

Vil du ikke helst have en e-mail som “hej@webshop.dk” frem for “webshop@gmail.com? Vi sætter en e-mail op i dit domænes navn.

Det er den store boks, du ser ved siden af søgeresultaterne. Det giver kunder mulighed for at finde dig på Google Maps.

Vores SEO-team integrerer Google Webmasters på din side, så Google har lettere ved at finde den. Vi installerer også et sitemap.xml

Google Merchant Center bliver sat op, så Google får adgang til at se dine produkter – derved kan vi optimere annoncer og lave Google Shopping.

Integrerer Google Analytics på din side, hvilket vil hjælpe dig til at forbedre og optimere siden og betalt annoncering fremover.

En Facebook Pixel er et kodestykke, som giver en masse muligheder. En Pixel er nødvendig for at lave Remarketing-annoncer.

Moderne mennesker køber ikke bare fra en hjemmeside, hvis de ikke kender den. De kigger på Trustpilot først. Vi opsætter det hele for dig.

Instagram er fantastisk. Derfor laver vi også en konto til din virksomhed her, hvorefter vi integrerer den på din hjemmeside.

Vi laver en Facebook-konto (hvis du ikke har en i forvejen) til din virksomhed. Vi intregrerer den på din webshop, så kunder kan finde den.

Messenger kan bruges til at chatte – men det bruges også til kundesupport. Vi laver en lille chatbox nede i hjørnet, hvor kunder altid kan få fat på dig.

Prisen

Vores hjemmesidepakke er inklusiv alt, du ser ovenover. Det er alt, du har brug for, når du skal starte en ny hjemmeside/webshop.

Prisen er kr. 20.000,- + moms. Derefter har du en velfungerende hjemmeside med et design, der er helt dit eget.

Er du interesseret, så kontakt os i dag ved at klikke på knappen “Kontakt os” herunder.