Søgemaskineoptimering der virker!

SEO er vejen frem, hvis du vil sælge!

SEO optimering, søgemaskineoptimering eller bare SEO?

Ja, hvad hedder det egentlig? Det hedder i bund og grund søgemaskineoptimering, som kommer af de engelske ord “search engine optimiziation”. Man kan derfor ikke sige “SEO optimering”, da det ingen mening giver.

Google er internettets slagmark

Undrer du dig nogensinde over, hvorfor Google er blevet til en af verdens største virksomheder? Det er udelukkende fordi, at de så lyset først og bedst. De kom til at give søgerne (dem, der Googler ting) lige præcis det, som de ville have. Søger du efter en tømrer i Silkeborg, så får du en tømrer i Silkeborg – ikke en i Herlev.

Men hvorfor er det sådan? Det er Googles algoritmer, som gør, at du får vist det mest relevante resultat. Og uden at det bliver for teknisk, så får du vist de mest relevante kvalitetssider, der passer allerbedst på det søgeord, som du brugte. 

Google har brugt rigtig, rigtig lang tid på at raffinere deres algoritmer således at søgerne, i 99% af alle tilfælde, kan finde lige præcis det, de søger efter. Google har i den forbindelse også gjort det nærmest umuligt at misbruge deres system til at få en bedre placering, end man egentlig burde have. Faktisk så virker det imod dine interesser, hvis du begynder at snyde systemet. 

Det kan derfor være farligt at søgemaskineoptimere sin side selv, hvis du ikke har helt styr på det. Det kan nemlig få dine placeringer til at falde.

Derfor anbefaler vi at bruge os som webbureau, da vi optimerer efter Googles egne retningslinjer mht. en effektiv og realistisk måde, så din side får meget mere trafik – og du dermed får meget større salg!

SEO er svært – men vi gør det for dig!

Vil du ikke helst undgå at komme til at lave noget forkert, hvis du selv begynder på søgemaskineoptimering? 

Du vil selvfølgelig også gerne ligge nummer 1 og sælge meget mere end dine konkurrenter.

Hvad kan du så gøre? Du kan skrive til os – fordi så gør vi det hele for dig! Og vi lyver ikke, når vi siger, at der kan ses en tydelig forskel på bundlinjen.

Tag kontakt til os herunder:

De 3 hovedpunkter, som til sammen udgør SEO:

1. On-page-optimering

Det at lave “on-page” optimeringer er første del af SEO og betyder, at vi retter alle de tekniske fejl, der kan være på selve hjemmesiden. På den enkelte artikel kigger vi igennem, om alle de tekniske faktorer er overholdt og optimeret, som Google gerne vil have dem.

Det er faktorer som load-hastighed, billedstørrelse, kodeoptimering og meta-informationer. Når din side er blevet rettet til, behøver du ikke vedligeholde det. Det vil simpelthen sige, at dette punkt er en engangsudgift – hvorefter din hjemmeside er korrekt on-page SEO optimeret.

2. Off-page-optimering

Dette er egentlig et avanceret ord for “links”. Det vil simpelthen sige, at vi her kigger på hvilke links, der peger ind på din side – samt kvaliteten af de links og relevansen af dem. Det der er for få, der tænker over er, at mange links i virkeligheden skader dig i stedet for at hjælpe. Det kan være, hvis links er af en dårlig kvalitet eller ikke er relevante.

Vi sørger for, at du får en korrekt linkprofil – med de rigtige links, der er relevante – og får fortalt Google, hvilke links til din side du ikke vil tage ansvar for. Det at gennemgå dine indgående links er en vigtig del af SEO optimering. Her forklarer Matt Cutts (chef for Google Search) om dette.

3. Intentionsmålrettet kvalitet

Nu kommer vi så til den absolut vigtigste SEO faktor, som næsten alle overser – for Google kigger altid på kvaliteten af dit indhold. Nærmere bestemt dine besøgendes mening om det. Det gør de ved at kigge på søgerens intention. Altså hvad er det, søgeren er ude efter?

Sagen er nemlig, at Google måler på de folk, der klikker sig ind til dig – og hvor lang tid de bliver der. Hvis en person klikker på et link fra Google ind til dig – og derefter klikker sig væk i løbet af kun tre sekunder – så er det en klar indikation på at søgeren ikke fandt, hvad man ønskede. Hvis en søger ikke klikker sig videre på din side, så er det også en indikation på, at du ikke opfyldte deres ønske.

SEO 1

Søgeordsrapport

Vi laver en komplet rapport over hvilke ord, der bliver søgt efter og hvor mange gange.

SEO 4

Optimering

Vi optimerer nu siden komplet efter Googles guidelines, så den er helt klar.

SEO 2

Prioriteret rækkefølge

Vi vælger nu sammen med dig de ord, hvor du får de bedste resultater hurtigst muligt.

SEO 5

Link building

Til sidst sørger vi for, at der er relevante sider, der linker til dig, så din position styrkes.

SEO 3

Artikelskrivning

Nu laver vi artikler, der giver søgerne lige, hvad de vil have – ud fra de søgninger du har valgt.

SEO 6

Månedlig rapportering

Vi laver en komplet oversigt til dig over månedens forbedringer og resultater.

Vores mål her hos Komplet Marketing er, at du skal tjene flere penge. Og vi ved lige præcis, hvordan det mål kan opnås indenfor kortere tid, end du går og tror!

Men det hele starter med, at du tager kontakt til os. Klik derfor på knappen herunder: