Referencer/cases

JJ Transport

Webdesignet skulle være professionelt – men måtte ikke skræmme de private kunder væk!

For Jan Jacobsen er det vigtigt ikke at virke for fin. Han er Silkeborgs lokale superhelt og siger ja til de opgaver, mange af de store siger nej til. Det var vigtigt for Jan, at det ikke så ud til, at det kunne være dyrt at ringe til ham – så alle dermed havde lyst til at tage kontakt. Han gik fra 6 containere til 75 i løbet af den tid, vi lavede webdesign og seo-optimering for ham. Han ligger nummer 1 på det søgeord, der er vigtigst for ham – nemlig “container Silkeborg” – og kunderne er glade og tilfredse, så han har over 20 femstjernede anmeldelser på Google, hvilket hjælper ham yderligere.

Lyngholm Byg

Det var vigtigt med et troværdigt og professionelt look

Mikkel Lyngholm er tømrer og han skifter både tag, vinduer og døre for folk. Det var vigtigt for ham, at hjemmesiden fremstod professionel, så folk fik tillid til ham. Det gjorde vi dels ved design, og dels ved at fortælle historien om, hvordan Mikkel blev tømrer.

Silkeborg Glarmester

Troværdighed og respekt for aftaler

Sådan kom Frank Hyllested og sagde til os – det var hans motto, og det var vigtigt, at hjemmesiden gjorde opmærksom på dette. Vi fortalte historien om drengen, der var skoletræt og samtidig fandt ud af, at hænderne var skruet helt rigtigt på – igennem historien finder folk ud af, at det er helt ufarligt at ringe til Frank.

Gaspatroner.dk

Lagerførende og afsendt til tiden

Gaspatroner.dk er vores egen shop. Det er vigtigt, at folk ved, at vi er lagerførene og afsender hver dag. Vi lavede en webshop-løsning på Shopify-platformen og en SEO-løsning nedenunder, hvilket gør, at siden i dag omsætter for flere millioner.

Romantiske Gaver

Det var sådan, det hele startede

Romantiske gaver startede hele vores eventyr. Henrik Bruhn lavede hjemmesider og SEO-optimering – Lisa Marie pakkede ind og rådgav kunderne. Vi startede for mange år siden, og Romantiske Gaver var dermed vores første webshop-løsning. Den er lavet på DanDomains shopsystem. VI ligger blandt de højest rangerede gaveshops i Danmark, og vores design skal selvfølgelig understøtte dette.

Festlinjen.dk

50.000 gratis månedlige besøgende igennem søgemaskineoptimering

Festlinjen fungerer som en autoritetsside og der kommer over 1000 unikke besøgende hver eneste dag året rundt. Siden består af over 400 søgemaskineoptimerede artikler til det festglade publikum.

Siden tjener idag 20.000 kroner om måneden i reklameindtægter – samt giver gratis relevant trafik til ejeren.

Skal du være den næste?

Har du vores næste projekt?

Kontakt os, om det så drejer sig om en hjemmeside, SEO optimering eller digital annoncering!