En professionel webshop betaler sig altid

Lad os lave en professionel webshop til dig – og så sørger vi for, et den er korrekt opbygget, SEO optimeret og tjener gode penge ind til dig måned efter måned.

Når vi opbygger en professionel webshop, er den optimeret korrekt fra starten

Vidste du, at 85% af de timer vi fakturerer, når vi optimerer webshops for vores kunder, bruges på at rette fejl begået fra starten? Det er faktisk tilfældet – når en fejl først er flere år gammel, så kan det tage tid og energi at rette den. Når vi laver en ny webshop, bruger vi vores erfaring, så vi opbygger den korrekt og fejlfrit fra starten – det sparer dig for mange penge senere og giver dig hurtigere resultater.

Det tager eksempelvis ingen tid at optimere billeder fra starten – men det tager lang tid at downloade, behandle, optimere, komprimere og uploade dem igen. Og sådan kunne vi blive ved med produktbeskrivelser, prisstrukturer, der ikke læses korrekt af Google osv.

Det hele starter med at møde sammen med dig, hvor vi gennemgår dine ønsker og planer. Ud fra det går vi i gang og laver en plan, som godkendes af dig – og så opbygger vi en professionel webshop til dig.

Professionel webshop med analytics

Her er alt hvad en professionel webshop indeholder:

Brand Design

Vi laver din webshop ud fra dit logo og dit brand, så der er en gennemgående og genkendelig linje.

Sociale Medier

Vi opretter og integrerer Facebook, Twitter, Instagram, Youtube og Linked In til din webshop så du kan møde og kommunikere med dine kunder, der hvor de er.

Google Analytics

Vi opretter en Google Analytics konto, så du kan følge med i statistik, trafikkilder og dine varers popularitet.

Søgemaskineoptimering

Din webshop bliver selvfølgelig  SEO optimeret ned til mindste detalje. Det kommer til at give dig masser af gratis og relevant trafik fra søgemaskinerne, når dine kunder søger efter det, du sælger.

Produktbeskrivelser

Vi opretter alle dine produkter med billeder og produktbeskrivelser, så du får en nøgleklar forretning. Vi ved, hvad der virker ud fra praktisk erfaring – for vi driver selv 14 webshops hver dag.

Månedlig træning og optimering

Vi hjælper dig med alle de praktiske udfordringer – såsom pakkepriser, afsendelse, returneringer og nye produkter. Igennem os får du en sparringspartner som du kan vækste med måned efter måned.

Udvikling

Vi viser dig, hvordan du finder nye varer (og hvilke varer dine kunder efterspørger), og vi hjælper dig med det, du har brug for. Det, at vi driver 14 webshops selv, giver os en uvurderlig erfaring med at drive en professionel webshop, og den kommer dig til gode!

Nyhedsbrev

Vi konstruerer en adgang, så du kan logge ind og sende en besked til alle kunder via e-mails, facebook og sms. Dermed tager det kun fem minutter for dig, at fortælle alle dine kunder, når du får nye produkter på hylderne.

Skal vi komme i gang?

Er du klar til en professionel webshop? Kontakt os i dag.