Er du vores nye salgskonsulent til formidling af vores digitale markedsføring?

Vi søger med øjeblikkelig virkning en salgskonsulent, til at varetage vores salg af hjemmesider og alle former for digital markedsføring, såsom søgemaskineoptimering, Adwords og Facebook annoncer.

Du vil få fornøjelsen af at arbejde med et højteknologisk salgsværktøj, hvis lige ikke er set på verdensplan… det ved vi, for vi har selv brugt 1,5 år på at udvikle det, da vi ikke kunne finde noget der bare mindede om det.

Dit salgsværktøj klarer stort set alt det tekniske for dig, så du kan koncentrere dig om kundekontakten.

Vi leder efter en stabil og selvstændig person, med følgende kvaliteter:

  • B2B salgserfaring!
  • Troværdig
  • Seriøs
  • Arbejdsivrig
  • Har en god basal viden om digital markedsføring
  • Har et stort ønske om at lukke en ordre, så du kan komme videre til den næste

Dit arbejde vil foregå hjemmefra din egen bopæl. Vi forventer du har en computer og telefon, vi giver dig software og al nødvendig træning.

Din arbejdsdag vil foregå foran computeren, og dine salgsmøder afholdes også her, via videokonferencer. Du vil modtage udførlige instruktioner og oplæring, således at du er godt klædt på til arbejdet. Her er en gennemgang af dit arbejde:

Vi kan tilbyde dig en attraktiv provision, med en garantiløn tilkoblet! – VIGTIGT: du vil starte med 2 ugers prøvetid, hvor du vil få fuld provision af dit salg. Din garantiløn vil herefter blive forhandlet ud fra kvaliteten af dit indledende arbejde de 2 uger!

Vi kan yderligere informere dig om, at du kommer til at samarbejde med nogle af de mest erfarne og dygtige mennesker, der findes i denne branche. Det er dem der skal udføre de produkter og services, som du sælger, og vi er alle sammen interesserede i et udbytterigt og langvarigt samarbejde med vores kunder.

Skal vi videre? Se venligst denne video først:

Send en ansøgning til henrik@kompletmarketing.dk sammen med dit CV, så hører du fra os indenfor 48 timer! Har du spørgsmål er du meget velkommen til at ringe på telefon 22 82 40 85.