Komplet Pakke

Søgeordsanalyse + hjemmeside + SEO + annoncering

Pakken der giver resultater

Vores tilbud er inklusiv alt, du skal bruge for at komme i gang med din nye webshop. Vores komplette pakke indeholder fx fuld opsætning af hjemmeside, søgemaskineoptimering af hjemmesiden, en komplet søgeordsanalyse, hvor du vælger 10 søgeord, du vil have, at vi fokuserer på og til sidst sætter Google-annoncering op for dig med dertilhørende landingssider. Alle punkterne arbejder sammen, for at give dig og din virksomhed den største vækstmulighed!

Du får ikke et bedre tilbud end dette. Og du får det endda til den helt rette pris!

Hvad er med i vores pakke?

Vores komplette hjemmesidepakke inkluderer:

Søgeordsanalyse

Værdi: 5000 kroner

Hjemmeside + design

Værdi: 20.000 kroner

Søgemaskine-optimering

Værdi: 20.000 kroner

Trafikpakke

Værdi: 20.000 kroner

Hvad betyder de enkelte elementer så for dig som hjemmesideejer? Jo, det betyder kort fortalt, at vi begynder med at lave en søgeordsanalyse, som rangerer søgeord, som er relevante for din virksomhed.

Du vælger derefter 10 søgeord, som du mener, vi skal gå videre med. Søgeordsrapporten og de 10 søgeord, som du vælger, vil være fundamentet for vores fremtidige arbejde.

Vi begynder så småt at lave en standard hjemmeside til dig, med et design der matcher perfekt med din virksomhed og ønsker. Imens vi laver hjemmesiden, bliver den søgemaskineoptimeret ned til mindste detalje.

Når vi er færdig med opbygningen af grundhjemmesiden, laver vi 10 landingssider, som bygger på de 10 søgeord, du valgte ud fra søgeordsrapporten. Landingssiderne er de sider, som besgøende “lander” på, når de klikker de optimerede annoncer, vi laver på Google for dig.

Alt imens vi laver det ovenstående arbejde, optimerer vi det hele efter Googles retningslinjer. Kort sagt, så søgemaskineoptimerer vi hele din hjemmeside.

SEO er en af de mest effektive måder, man kan få trafik på sin hjemmeside. Det giver ikke den samme mængde trafik som annoncer ville gøre, men det er meget mere fremtidssikret, da SEO er noget, man skal gøre én gang, og så spiller din hjemmeside bare maks derefter.

Inden kunden overhovedet har konverteret på din hjemmeside, så kan vi spore personens rejse til og fra den. Det gør vi ved hjælp af Google Analytics. På Analytics opsætter vi ‘Mål’ i samarbejde med dig, så vi kan spore, om vores arbejde betaler sig af, eller om vi skal til at lave ændringer.

Prisen

Prisen for hele denne pakke er 50.000 kroner + moms. Det lyder muligvis af meget, men det giver altså meget mere igen!

Skulle du vælge at få alt, der er inkluderet i pakken, seperat, ville prisen runde 65.000 kroner. Du sparer altså 15.000 kroner, hvis du vælger vores helt store pakke. Fedt, ikke?

Interesseret? Så klik på den røde knap herunder, hvor du kan kontakte os!