Komplet Google My Business registrering og optimering

Med vores Google My Business-pakke sørger vi for at registrere og optimere din optagelse i Googles register ned til mindste detalje. På den måde får du masser af relevant og målrettet trafik og bliver fundet ved lokale søgninger. Og så gentager vi denne process 27 andre steder!

Google My Business

Trafikken er gratis

Google My Business kan levere dig den bedste kvalitet af trafik hver eneste dag – nemlig relevant, lokalt og gratis. Det betyder, at du vil få mange nye kunder ved at stå godt på Google Maps

Lad os om at ordne Google My Business for dig

Der er otte faktorer, der bestemmer din placering på Googles lokale resultater – og det kan være svært at holde tungen lige i munden, når du skal optimere alle otte.

Vi har en specialist, der ikke laver andet hele dagen. Lad os om at gøre det hele for dig – så kan du i stedet gøre din forretning klar til at håndtere alle de nye kunder, vi kommer til at skaffe dig!

Vi optimerer din registrering ned til mindste detalje – en af de otte faktorer er signaler fra 27 andre registre. Derfor bruger vi 16 arbejdstimer på at lave din registrering – for vi registrerer dig i alle 27.

Dermed sikrer vi dig en topplacering på Google, som derefter ikke lige kan vippes af pinden af en af dine konkurrenter.

Vi viser dig, hvordan du udnytter din registrering rigtigt

Google har i 2018 åbnet for nye tiltag – og der er alt for få, der udnytter det. Vi viser dig, hvordan du kan bruge Googles gratis værktøj til at få nye kunder hele tiden.

Pakkens indhold

  • Registrering på Google
  • Optimering
  • Indsamling af anmeldelser
  • Registrering i de 27 registre, som Google baserer din placering ud fra

En glad kunde:

Hos JJ transport er det allervigtigste, at vi er der, når folk søger på “Container Silkeborg”. Der er lige præcis tre forretninger, der bliver vist på Google, når man skriver det. Komplet Marketing fik os på førstepladsen i løbet af tre måneder. Som følge af vores placering i toppen, er vi gået fra at have seks containere ude hver uge til 75! Jeg kan kun give Komplet Marketing min højeste anbefaling.

Jan Jacobsen

Indehaver, JJ Transport

Lad os komme i gang

Er du klar til masser af nye kunder? Bestil vores Google My Business-pakke nu.