GOOGLE ANNONCERING

Når man snakker Google annoncering, så er der faktisk tre muligheder: Adwords, Shopping og Re-Targeting.

De to første kender de fleste, men den sidste er knapt så udbredt. Læs med her på siden og se, om du kender alle typer af Google annoncering og vurdér, om vi måske skal oprette og køre det hele for dig.

De fire typer af Google annoncering

Lad os starte med at gennemgå de fire typer. Kan du bruge alle, giver de sammen en synergieffekt, hvor du kan få dine annoncekroner mange gange igen. Når vi styrer din annoncering, sørger vi selvfølgelig for, at du overholder Google retningslinjer.

Google Adwords

Her er der tale om de klassiske tekstbaserede annoncer. Du kan kende dem ved, at der står “annonce” påtrykt i en lille boks.

Google Shopping

Det er simpelthen de billeder af produkter, med pris nedenunder, du løbende støder på, når du Googler noget. Det er ikke sikkert, at en søgning fremkalder et Shopping-modul på forsiden af Google – det kommer an på søgeordet.

Google Display

Her er der tale om grafiske bannere. Du kender måske ikke Google display, fordi de ikke kører på Google – men de er at finde på Googles annoncenetværk. De kan være meget profitable – specielt til retargeting som forklaret nedenunder.

Google Retargeting

Når en bruger klikker sig ind på din side, kan vi placere et lille stykke kode på hans/hendes computer – dermed giver det os mulighed for at lave Google annoncering til vedkommende.

Det giver simpelthen flere købere ud af hundrede besøgende, hvis de allerede har besøgt din hjemmeside – så det er en god idé at byde højere, hvis kunden allerede har besøgt din hjemmeside før.

Display annoncering er rigtig god her, for der kan vi grafisk vise dit logo igen, når dine kunder besøger en helt anden hjemmeside. Retargeting kan simpelthen betyde rigtig stor fremgang for din omsætning, hvis du bruger det rigtigt.

Kontakt os og få en demonstration af teknikken.

Skal vi komme i gang?

Vælg den Google annoncering, der passer dig bedst – og bestil med det samme … Så er vi kørende i morgen!