Remarketing

Giver dig større omsætning med tilfredshedsgaranti!

Facebook remarketing kan bruges af alle

Bruger du Google annoncering? Hvis ja, så er Facebook remarketing ikke noget du skal overveje…DET ER EN NØDVENDIGHED!

Kun 1-5 % af dine Google annoncer ender ud med et køb. Det betyder at minimum 95% af alle dine købte kliks, forlader din side igen, uden at tage kontakt til dig!

Over 75% af alle dine besøgende har en Facebook profil, og med remarketing, har du muligheden for at annoncere til alle dem der ikke tog kontakt til dig. Den typiske kunde skal se et firmas reklamebudskab 5-6 gange, inden der tages kontakt, og her er Facebook skabt til formålet.

Vi laver en reklame og viser på tidslinjen, men kun hos de brugere der har vist interesse for din hjemmeside, ved at klikke på en af dine Google annoncer. I annoncen skriver vi din e-mail, dit telefonnummer og din hjemmeside, sammen med dit reklamebudskab, så kan brugeren selv bestemme om han/hun vil klikke sig tilbage til dig, eller ringe dig direkte op.

Der er derfor en stor mulighed for at sælge igennem Facebook og deres annoncesystem. Og det er et kæmpe publikum du misser, hvis du ikke bruger Facebook Remarketing!

Se videoen og få en demonstration af Facebook Remarketing:

2500 + moms i opsætning med fuld fortrydelsesret!

Vi tilbyder en fuld opsætning af din remarketingskampagne. Det er inklusiv teknisk installation på  din hjemmeside, og reklameopsætning.

Herefter koster det kun 20% af sidste måneds omkostning til Google, og med i prisen er at vi optimerer din kampagne løbende, så den bliver bedre og bedre til at give dig større omsætning! Det vil sige at hvis du eksempelvist har brugt 5000 kroner på dine Google annoncer i sidste måned, så koster din remarketing på Facebook 1000 kroner!  

Hvis du ikke er tilfreds med resultaterne efter 30 dage, så sletter vi alt vores arbejde og betaler dig alle pengene tilbage!

Når vi giver dig dette tilbud, er det selvfølgelig fordi vi ved det virker! Vi tjener IKKE penge på at lave dette, men forhåbentligt kan dette være starten på et godt og langvarigt samarbejde… for vi kan mange andre ting her hos Komplet Marketing 🙂 

Hvad venter du så på? Klik herunder på den røde knap og kontakt os i dag!