Facebook Retargeting

Giver dig større omsætning med tilfredshedsgaranti!

Facebook retargeting kan bruges af alle

Bruger du Google annoncering? Hvis ja, så er Facebook Retargeting ikke noget, du skal overveje … DET ER EN NØDVENDIGHED!

Kun 1-5% af dine Google-annoncer ender ud med et køb. Det betyder, at minimum 95% af alle dine købte kliks forlader din side igen – uden at tage kontakt til dig!

Over 75% af alle dine besøgende har en Facebook-profil – med retargeting har du muligheden for at annoncere til alle dem, der ikke tog kontakt til dig. Den typiske kunde skal se et firmas reklamebudskab 5-6 gange, inden der tages kontakt, og her er Facebook som skabt til formålet.

Vi laver en reklame, som vises på tidslinjen – men kun hos de brugere, der har vist interesse for din hjemmeside ved at klikke på en af dine Google-annoncer. I annoncen skriver vi din e-mail, dit telefonnummer og din hjemmeside sammen med dit reklamebudskab – så kan brugeren selv bestemme om han/hun vil klikke sig tilbage til dig eller ringe dig direkte op.

Der er derfor en stor mulighed for at sælge igennem Facebook og deres annoncesystem. Det er et kæmpe publikum du misser, hvis du ikke bruger Facebook Retargeting!

Se videoen og få en demonstration af Facebook Retargeting:

2500 + moms i opsætning med fuld fortrydelsesret

Vi tilbyder en fuld opsætning af din retargetings-kampagne. Det er inklusiv teknisk installation på din hjemmeside og reklameopsætning.

Herefter koster det kun 20% af sidste måneds omkostning til Google – med i prisen er, at vi optimerer din kampagne løbende, så den bliver bedre og bedre til at give dig større omsætning. Det vil sige, at hvis du fx har brugt 5000 kroner på dine Google-annoncer i sidste måned, så koster din retargeting på Facebook 1000 kroner!  

Hvis du ikke er tilfreds med resultaterne efter 30 dage, så sletter vi alt vores arbejde og betaler dig alle pengene tilbage!

Når vi giver dig dette tilbud, er det selvfølgelig, fordi vi ved, det virker! Vi tjener IKKE penge på at lave det – men forhåbentligt kan det være starten på et godt og langvarigt samarbejde … For vi kan mange andre ting her hos Komplet Marketing 🙂 

Hvad venter du så på? Klik herunder på den røde knap og kontakt os i dag!